Content Management
made easy
Start >> CMS Modules >> Commerce >> B2C Shop

Module B2C Shop

Module B2C Shop

Algemeen

De B2C Shop in een eenvoudige online shop die eenvoudig en snel te beheren valt. Afhankelijk van de noden kan deze met of zonder afbeeldingen worden geconfigureerd omdat niet elke zaak de nood heeft alles af te beelden.

De shop is verder ook configureerbaar in meerdere munteenheden, alsook gewichten etc. Meer nog, er is de mogelijkheid klantspecifieke informatie toe te voegen, om de werking beter af te stemmen op de procedures van de beheerder.

Tenslotte kan er rubrieken onder rubrieken worden gemaakt zo diep en veel als nodig.

Belangrijkste kenmerken

Offline en Online
Zowel rubrieken als afzonderlijke producten kunnen volledig offline gehaald worden. Rubrieken dmv een van-tot tijdsingave, producten dmv een individuele setting.

Snel prijzen aanpassen
Er is ook een mogelijkheid voorzien om snel de prijzen aan te passen van alle producten, zodat deze niet individueel dienen gezocht te worden in de categorie structuur. tenslotte, meestal als er een wijziging gebeurd op een product is dat enkel de prijs.

Beheer

In een meervoudige beheerders omgeving kunnen beheerdersgroepen toegangsrechten tot het editeren van de producten krijgen, eventueel beperkt tot bepaalde categoriën.

Ook het definitief online zetten van content is een appart recht.

Op die manier is het mogelijk beheerders verschillende verantwoordelijkheden te geven en de mogelijkheid af te schermen dat zij inhouden bewerken waartoe zij geen verantwoordelijkheid of recht hebben.

Verder wordt elke onderwerp uitgecheckt als men erop komt. Zo wordt vermeden dat 2 beheerders hetzelfde product gelijktijdig beheren en elkaar overschrijven.

Contact - Administratie - Site Map