Content Management
made easy
Start >> CMS Modules >> Internet >> Pers & Nieuws

Module Pers & Nieuws

Module Pers & Nieuws

Algemeen

Deze module maakt het mogelijk voor beheerders om op een eenvoudige en snelle manier berichten online te zetten. De rubrieken zijn vrij en oneindig te bepalen. Zo kan men bvb aankondigingen plaatsen, pers of nieuwsberichten publiceren, nieuwe producten, diensten of promoties in de kijker plaatsen enz...

De website heeft op elke pagina standaard een algemen RSS-feed met alle online berichten. In de module zelf hebben gebruikers de nodige informatie om zich te aboneren op de algemene RSS-feed of de RSS-feeds per rubriek.

Belangrijkste kenmerken

Offline en Online
Elk bericht heeft ofwel een offline of online status. Enkel online berichten komen op de website.
Berichten kunnen ook voorzien worden van een start en/of einddatum. Bercihten die online staan met een startdatum komen automatisch online vanaf die datum. Berichten waarvan de einddatum is gepaseerd worden automatisch offline gehaald.
Dit geeft het bijkomende voordeel dat verlopen berichten gerecupereerd kunnen worden bij een gelikaardige her-publicatie.

Beheer

In een meervoudige beheerders omgeving kunnen beheerdersgroepen toegangsrechten tot het editeren van de  berichten krijgen, eventueel beperkt tot bepaalde onderwerpen.
Ook het definitief online zetten van content is een appart recht.

Op die manier is het mogelijk beheerders verschillende verantwoordelijkheden te geven en de mogelijkheid af te schermen dat zij inhouden bewerken waartoe zij geen verantwoordelijkheid of recht hebben.

Verder wordt elke onderwerp uitgecheckt als men erop komt. Zo wordt vermeden dat 2 beheerders hetzelfde onderwerp gelijktijdig beheren en elkaar overschrijven.

Contact - Administratie - Site Map