Content Management
made easy
Start >> CMS Modules >> Internet >> Nieuwsbrief

Module Nieuwsbrief

Module Nieuwsbrief

Algemeen

In beheer kan de nieuwsbrief opgesplitst worden in verschillende blokken. De nieuwsbrief kan door elke bezoeker gepersonaliseerd worden op basis van deze blokken zodat zijn enkel die inhoud krijgen die hun intresseerd.

Dit zorgt er ook voor dat voor elke onderwerp niet een apparte nieuwsbrief dient gecreëerd te worden zodat ook de bezoeker niet overstelpt wordt met een veelheid aan e-mails.

Belangrijkste kenmerken

Design en publiceren
Elke nieuwsbrief kan rustig worden voorbereid en wordt pas effectief verzonden als de beheerder dit beslist. Er kan ten alle tijden een "testmail" worden verstuurd zodat er kan gecontroleerd worden of het er goed uit ziet bij uiteindelijke publicatie.
Eens de nieuwsbrief is verzonden wordt deze bewaard in zowel een online als een back-end archief. In het back-end archief is het mogelijk reeds verstuurde blokken te hergebruiken voor een nieuwe creatie.

Archief
Nieuwsbrieven die in het online archief terecht komen kunnen wederem, net zoals elke webpagina gedeeld worden.

Beheer

In een meervoudige beheerders omgeving kunnen beheerdersgroepen toegangsrechten tot het editeren van de nieuwsbrief krijgen, eventueel beperkt tot welbepaalde onderwerpen.
Ook het definitief verzenden en online zetten van content is een appart recht.

Op die manier is het mogelijk beheerders verschillende verantwoordelijkheden te geven en de mogelijkheid af te schermen dat zij inhouden bewerken waartoe zij geen verantwoordelijkheid of recht hebben.

Verder wordt elke onderwerp uitgecheckt als men erop komt. Zo wordt vermeden dat 2 beheerders hetzelfde onderwerp gelijktijdig beheren en elkaar overschrijven.

Capaciteit

Per 15 minuten kunnen maximaal 100 nieuwsbieven worden verzonden. dit geeft de volgende capaciteiten:

FrequentieTheoretisch (*)Geoptimaliseerd (*)(**)
Dagelijks 9600 7500
Wekelijks 67200 50000
Maandelijks 268800 250000

(*) aantal mails /  frequetie
(**) Geoptimaliseerd wil zeggen dat deze capaciteit met een aanvaardbare zekerheid moet haalbaar zijn.

Contact - Administratie - Site Map