Content Management
made easy
Start >> Evalueer je site >> Professionaliteit

Een professionele uitstraling

Een professionele uitstraling

E-mailadres

Begint je e-mailadres met info@... ?
Ook als de bezoeker het invulfomrulier heeft ingevult?

Info@uwbedrijf.be als e-mailadres straalt een zeker professionalisme en betrouwbaarheid uit die vaak voldoende kan zijn om bezoekers het nodige vertrouwen te geven in je bedrijf.

Cross-browser

Wordt je website in elk van de meest gebruikte browsers correct weergegeven?

De meest gebruikte browser, zeker in europa, is de Internet Explorer van Microsoft. Echter ook Mozilla Firefox, Safari, Chrome en Opera worden veel gebruikt en dienen uw site correct weer te geven.

En wat met smartphones?

Flash

Het gebruik van flash wordt afgeraden sinds de lancering van internet Explorer 6. Dit omdat flash in feite een plug-in is die telkens voor gebruik minstens 1 maal dient te worden aangeklikt alvorens men de functionaliteit ervan kan gebruiken. Zeker voor navigatie is dit dan ook een slecht idee, omdat er bij de eerste klik niets gebeurd en de verwarring bij de bezoeker frustrerend kan werken. Flash is enkel zinvol ter vervanging van animaties. Trouwens in de meeste gevallen kan JavaScript eenzelfde oplossing bieden als flash.

Daarnaast kunnen search-engines de inhoud van flash-bestanden niet catalogeren.

Bij sommige flash-websites kan men ook geen geselecteerde pagina in de favorieten toevoegen en springt men altijd naar de homepage.

Ook de immens populaire iPhone van Apple ondersteunt geen flash.

Contact - Administratie - Site Map